Persoonlijk en deskundig advies
Groot assortiment aan blokhutten en overkappingen
Snel geleverd!
Neem contact op!
0

Kom langs voor een vrijblijvende offerte!

0
Persoonlijk en deskundig advies
Groot assortiment aan blokhutten en overkappingen
Snel geleverd!

Kom langs voor een vrijblijvende offerte!

Woca Outdoor Primer Waterbased 2,5l

Woca Outdoor Primer Waterbased 2,5l
Productomschrijving

Outdoor Wood Primer is een watergedragen product dat wordt gebruikt op onbehandeld, niet-geïmpregneerd naaldhout zoals dennen, grenen, lariks en vuren, maar ook op eiken en “oud” geimpregneerd hout (red ceder hoeft geen voorbehandeling). Nieuw geïmpregneerd hout en hardhout kunnen direct met de WOCA buitenolie behandeld worden.

 

Resultaat

Outdoor Woodprimer geeft extra bescherming, verlengt de levensduur van het hout en geeft een betere hechting van de beschermlaag.

 

Let op:  Bij een voorbehandeling met primer is de opname van de olie en dus ook de pigmenten iets minder. De uitstraling van kleur zal minder intens zijn.

 

Gebruiksaanwijzing

Alleen bij droog weer en een temperatuur boven 15˚C behandelen. Direct zonlicht en hitte vermijden. De maximale houtvochtigheid bij behandeling met Outdoor Wood Primer mag niet hoger zijn dan 17%. 2. Het hout moet schoon en volledig droog zijn. Nieuw hout na de montage zo snel mogelijk met de primer behandelen. Bij verouderd hout, de eventuele resten van vroegere beschermingslagen verwijderen. Hierna reinigen met Exterior Cleaner en minstens 24 uur laten drogen. Het hout moet volledig droog zijn voordat verdere behandelingen worden uitgevoerd.

  • Breng de primer aan met een kwast of roller. Begin bij de uiteinden van het hout – werk van onder naar boven. Behandel telkens over de gehele lengte om overlappingen te voorkomen.
  • Laat de primer ca. 24 uur drogen voordat het hout afgewerkt wordt met één van de WOCA buitenoliën. Reinig het gereedschap met warm water.

 

Nabehandeling

Nabehandelen met Exterior Oil om het hout te beschermen

 

Verpakking: 2,5 liter

Verbruik: 8-10 m2/liter

 

Instructie en overige informatie:

Outdoor Wood Primer

Veiligheidsinformatieblad

Productspecificaties

Artikelnummer
2100000065769
SKU
607922A
EAN
2100000065769

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Woca Outdoor Primer Waterbased 2,5l
WocaOutdoor Primer Waterbased 2,5l
€66,50 Incl. btw