Persoonlijk en deskundig advies
Groot assortiment aan blokhutten en overkappingen
Snel geleverd!
Neem contact op!
0

Kom langs voor een vrijblijvende offerte!

0
Persoonlijk en deskundig advies
Groot assortiment aan blokhutten en overkappingen
Snel geleverd!

Kom langs voor een vrijblijvende offerte!

Moments made by Do!

De tuin is een plek waar je tot rust komt, waar je jezelf kunt terugtrekken. Op een comfortabele loungebank onder de overkapping met een glas wijn en een goed boek, samen barbecueën met vrienden of juist een spelletje doen met je gezin.. Het zijn allemaal bijzondere momenten die je bijblijven. Van ontspanning, gezelligheid en plezier.

We willen jou optimaal van deze momenten laten genieten. Jouw droomtuin bereikbaar maken. Dus we luisteren, sparren, ontdekken en maken. En dat doen we niet alleen. Hillhout en Do hebben de handen ineengeslagen om de sfeer van je eigen plek in jouw tuin en het belang daarvan samen uit te dragen.

Laat je inspireren door de prachtige beelden van Do’s tuin!

 

“Ik ben een echte huismus. Ik geniet er enorm van om thuis te zijn, lekker koken, eten en drinken met familie en vrienden. Dan ben ik echt in mijn element.” – Do

 

Advies bij jouw unieke overkapping

De specialisten van Robben Buitenleven weten als geen ander wat de mogelijkheden zijn, hoe ze inspelen op je wensen en welke praktische overwegingen van belang zijn voor het creëren van jouw unieke plek in de tuin. We helpen je dan ook graag op weg om de overkapping van je dromen te realiseren en geven vrijblijvend advies. 

Beleef het buitengevoel van Hillhout Bekijk nu het inspiratiemagazine

In ons inspiratiemagazine geven we je een exclusief kijkje in Do’s tuin en nemen we je mee in mooie, onvergetelijke momenten. Wil jij je eigen, unieke sfeer creëren in je tuin?

Download nu het inspiratiemagazine! 

 

Duurzaamheid

Bijdragen aan een betere, duurzamere wereld. Daar zetten we ons, samen met Do, gezamenlijk voor in. Met Hillhout investeer je in kwaliteit van leven, duurzaamheid én milieu. Zo kun je extra lang genieten van jouw buitenverblijf.

 

“Ik ben me steeds meer bewust van mijn ecologische voetafdruk. Dat motiveert me om duurzame keuzes te maken, zowel voor het milieu als wat betreft kwaliteit.” – Do

 

Voor al uw vragen

Neem contact met ons op

Bel ons

0516-232023

E-mail

E-mail ons

[email protected]

Social media

Socialmedia

9,5Review LogoWij scoren een 9,5 op Google

Robben Buitenleven

Heerenveenseweg 14
8421PJ Oldeberkoop
Nederland Bekijk op Google Maps

858654477B01
71291350
NL58Rabo0133274586